Happy master

Shape Your Future

Het grootste voordeel van jonge medewerkers is dat ze veel energie hebben en hard aan de slag willen om hun carrière een boost te geven. De een doet dat om zo snel mogelijk manager te worden, de ander om zo snel mogelijk rijk te worden, de volgende om zo snel mogelijk onafhankelijk te worden en de ander om zijn/haar dagen zinvol in te vullen.

Het nadeel is dat ze meestal nog niet weten ‘hoe het werkt’ binnen organisaties. Ieder bedrijf roept dat ze leuk zijn en dat de medewerkers het belangrijkste zijn, maar hoe vind je als young professional nu uit wat dat voor jou betekent? Een ander nadeel is dat de meeste young professionals nog niet weten wat ze willen, waar hun diepere behoeften liggen en wie ze zijn.

In de workshop Shape Your Future geef ik inzicht in de behoeften van de mens en hoe je er zelf achter kunt komen wat voor jou belangrijk is. Dat is natuurlijk een langere zoektocht, maar ik breng het begin. De volgende stap is dat de young professional op zoek gaat naar de organisatie waarden die aansluiten op hun persoonlijke waarden, zodat daar een gezamenlijk doel ontstaat.

Het doel van de workshop is inzicht geven, richten en knallen!

De young professionals die de meeste energie hebben van alle medewerkers, zijn na deze workshop de motor van je bedrijf en nemen anderen daar in mee.

Interesse gewekt? Neem dan gewoon contact met me op om een keertje te sparren (klik op het blauwe plusje).

Contact

Volg mij