Happy master

Scrum Master nodig

Begin novem,ber 2023 ben ik weer beschikbaar voor nieuwe opdrachten als Scrum Master. 

In de afgelopen jaren heb ik gemerkt dat teams beter presteren als zij niet alleen op de werkvloer met elkaar overweg kunnen, maar ook daarbuiten elkaar kunnen vinden. Teams die zich verder willen ontwikkelen, kunnen het beste daarin als eerste investeren. Dat betekent niet dat je met het team naar de kroeg moet en iedereen verplicht moet karten, maar het betekent wel dat je iets meer interesse in elkaar moet tonen. Bij die teams ga ik graag aan de slag. Door het werk persoonlijker te maken, kun je beter afstemmen op ieders kwaliteiten, werkt het team beter samen en gaan de prestaties omhoog.

Bij zo’n team start ik graag mijn nieuwe opdracht. Het maakt dan niet uit of het een team is dat net start of al jaren met elkaar samenwerkt. Ook maakt het niet uit of je net met Scrum begint of dit al jaren doet. Bij de een is de theorie wat belangrijker, bij de ander is het juist de uitdaging om in de vaste routine voldoende variatie te houden om steeds enthousiast te blijven.

 

Heb je meer behoefte aan een korte interventie om met je team eens te kijken hoe je Werkgeluk in je dagelijkse werk mee kunt nemen, dan kan dat ook. Laten we dan even afstemmen waar je precies behoefte aan hebt, zodat we samen een passende werkvorm kunnen bedenken.

Contact

Volg mij