Happy master

Scrum Master nodig

In de afgelopen jaren heb ik gemerkt dat teams beter presteren als zij niet alleen op de werkvloer met elkaar overweg kunnen, maar ook daarbuiten elkaar kunnen vinden. Teams die zich verder willen ontwikkelen, kunnen het beste daarin als eerste investeren. Dat betekent niet dat je met het team naar de kroeg moet en iedereen verplicht moet karten, maar het betekent wel dat je iets meer interesse in elkaar moet tonen.
Door het werk persoonlijker te maken, kun je beter afstemmen op ieders kwaliteiten, werkt het team beter samen en gaan de prestaties omhoog.

Ben je op zoek naar een goede aanleiding om met jouw team(s) zo te starten, dan vertel ik daar in een workshop van een halve dag graag meer over. Maak met jouw team(s) een vliegende start door direct goed te beginnen.

Het maakt niet uit of je net met Scrum begint of dit al jaren doet. Bij de een is de theorie wat belangrijker, bij de ander is het juist de uitdaging om in de vaste routine voldoende variatie te houden om steeds enthousiast te blijven.

Laten we even afstemmen waar je precies behoefte aan hebt, zodat we samen een passende werkvorm kunnen bedenken.

Maak gebruik van het contactformulier of zoek me even op: LinkedIn Richard den Dulk Happy Master.

Contact

Volg mij