Happy master

Happiness @ Workshop

Vind jij werkgeluk belangrijk, maar is het binnen jouw organisatie nog niet zo bekend, dan kom ik graag met je in contact. In een dagvullend programma, geef ik teams inzicht in hun eigen werkgeluk. Nouja, dagvullend … we beginnen om 10:00u, zodat je daarvoor de belangrijkste mail kan afhandelen en we eindigen om 15:00u zodat je je dag ook goed kan afronden. In de tussentijd heb je dan volle focus op het belangrijkste onderwerp van jouw leven: geluk op je werk.

  • Wat is dat eigenlijk werkgeluk?
  • Kun je dat be├»nvloeden?
  • Wat heb ik er persoonlijk aan?
  • Wat betekent het voor mijn team?
  • Waar begin ik?

In de afgelopen jaren heb ik met deze workshop medewerkers inzicht gegeven in hun eigen werkgeluk, maar ook met management teams gewerkt (meestal wat korter) om het werkgeluk binnen hun teams te bespreken. Dus er is van alles mogelijk.

Afgestemd op een jongere doelgroep heb ik ook de Shape Your Future workshop. Een avondje met pizza’s en korte interactieve stukjes om de aandacht erbij te houden en de young professionals een boost te geven.

Voor meer informatie, neem je gewoon contact met me op. Bellen, mailen whatsapp … wat jou goed uitkomt (via het plusje rechtsonder -> ).

Contact

Volg mij